Go Back   Horizons Unlimited - The HUBB > Planning, Trip > Travellers Seeking Travellers
Travellers Seeking Travellers Meet up with other travellers on the road, or find someone to travel with to the ends of the earth!
Photo by Ellen Delis, Lagunas Ojos del Campo, Antofalla, Catamarca

I haven't been everywhere...
but it's on my list!


Photo by Ellen Delis,
Lagunas Ojos del Campo,
Antofalla, CatamarcaReply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18 Feb 2019
Registered Users
New on the HUBB
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
Tại sao sử dụng đồng hồ gỗ treo tường đang là xu hướng?

Hiện nay, đến bất kỳ không gian nào chúng ta cũng sẽ thấy đồng hồ gỗ treo tường hiện hữu ở khắp mọi nơi. Thực sự, sử dụng các loại đồng hồ có chất liệu gỗ khiến không gian trở nên thẩm mỹ, tinh tế và sang trọng hơn gấp nhiều lần so với sản phẩm có chất liệu khác. Để hiểu rõ hơn về vấn đề này thì bạn hãy theo dõi bài viết dưới đây nhé.

Tại sao sử dụng đồng hồ treo tường cao cấp đang là xu hướng?


Đồng hồ treo tường đẹp - Minh Tường hội tụ rất nhiều đặc điểm nổi bật và dưới đây là một số tính năng cơ bản của dòng sản phẩm này.

Đồng hồ gỗ treo tường phù hợp với mọi không gian

Thực sự mà nói thì đồng hồ gỗ treo tường phù hợp với mọi kiến trúc khác nhau từ phong cách hiện đại đến cổ điển hay truyền thống. Vì vậy bạn có thể sử dụng và trưng bày thoải mái mà không phải đau đầu trong câu hỏi “Sản phẩm có tương phản hay khiến căn nhà trở nên lệch tông” hay không.

Đồng hồ gỗ treo tường phù hợp với mọi không gian
Điều này hoàn toàn dễ thấy khi không chỉ các căn nhà mà ngay cả khách sạn, quán cà phê, nhà hàng… đều dùng đồng hồ treo tường gỗ để trang trí.
Giá thành đồng hồ gỗ treo tường rất đa dạng

Nhiều khách hàng cho rằng đồng hồ gỗ treo tường có giá thành rất đắt đỏ nhưng thực tế không phải như vậy. Sản phẩm này có giá thành khá đa dạng từ vài triệu đến vài trăm triệu, tùy nhu cầu và tài chính của mỗi người mà sẽ chọn được loại đồng hồ phù hợp. Tuy nhiên hãy chắc chắn rằng tìm được cơ sở bán đồng hồ chính hãng bởi vì sản phẩm trôi nổi có thời hạn sử dụng rất ngắn.

Mang đến sự tinh tế cho tổng thể ngôi nhà

Một điều không thể phủ nhận về vai trò của đồng hồ gỗ treo tường đó là sản phẩm giúp không gian trở nên chỉnh chu và cuốn hút hơn gấp nhiều lần. Vì vậy, đồng hồ gỗ không chỉ dùng để xem giờ mà nó còn là vật trang trí độc nhất vô nhị hiện nay.

Các loại đồng hồ gỗ treo tường gỗ được người dùng ưa chuộngNhìn chung đồng hồ gỗ treo tường có khá nhiều dòng và mẫu mã và dưới đây là một số sản phẩm được ưa chuộng nhất hiện nay.
sản phẩm đồng hồ RHYTHM CMJ562NR06 treo tường bằng chất liệu gỗ

RHYTHM CMJ562NR06 có giá bán tại Minh Tường là 9.724.000 VNĐ

RHYTHM CMJ562NR06 có giá bán tại Minh Tường là 9.724.000 VNĐ, đây là một trong những dòng đồng hồ gỗ treo tường được mọi người tin dùng. Sản phẩm nổi trội với hoa văn tinh xảo được chạm khắc bên ngoài, quả lắc bằng đồng sáng lấp lánh giúp tôn vẻ đẹp tổng thể của RHYTHM CMJ562NR06 rõ rệt.

Đồng hồ treo tường RHYTHM 4MJ423SR06

Vẫn là một dòng của hãng Rhythm, RHYTHM 4MJ423SR06 thực sự là lựa chọn của những gia chủ yêu thích sự phá cách, sự độc đáo và mới lạ. Sản phẩm không đi theo lối mẫu mã như các dòng hiện tại của Rhythm mà RHYTHM 4MJ423SR06 gây ấn tượng với hình dáng ngôi nhà, phía trên là tổ con chim cúc cu, bên dưới là 2 quả lắc và xung quanh là các họa tiết đặc sắc.

RHYTHM 4MJ423SR06 gây ấn tượng với hình dáng hiện đại
Khi đến giờ điểm thì chim cúc cu sẽ từ cửa sổ chui ra báo thức, đi kèm là cối xay nước chuyển động và liên tục phát ra âm thanh. Khi phòng không có ánh sáng thì đồng hồ tự động ngắt chuông. RHYTHM 4MJ423SR06 được bán với giá 16.302.000 VNĐ.
RHYTHM CMG120NR07

RHYTHM CMG120NR07 có màu sắc viền vàng rất đẹp

Sản phẩm cuối cùng mà chúng tôi muốn giới thiệu đến bạn đó chính là chiếc đồng hồ treo tường bằng gỗ RHYTHM CMG120NR07 đang được cửa hàng đồng hồ Minh Tường chúng tôi bán ra thị trường với mức giá là 2.420.000 VNĐ. Mẫu đồng hồ gỗ treo tường này có đường kính 36cm, hình tròn, viền gỗ màu vàng sáng sủa nên không bị chìm khi trưng bày trên tường có màu sắc đậm.

Ngoài các mẫu đồng hồ trên được bán trên cả nước, chúng tôi còn kinh doanh đồng hồ treo tường Seiko chính hãng tại Hà Nội và TPHCM nên các khách hàng ở 2 thành phố này có thể đến trực tiếp cửa hàng để xem sản phẩm. Chúng tôi chắc chắn sẽ khiến bạn hài lòng khi trải nghiệm những chất lượng dịch vụ chuyên nghiệp và đảm bảo nhất.

Last edited by Bill Dale; 2 Apr 2019 at 04:26.
Reply With Quote
  #2  
Old 18 Feb 2019
Registered Users
HUBB regular
 
Join Date: Oct 2008
Location: Spruce Grove AB. CA.
Posts: 32
Looking at heading down South in late fall or early October from Central Alberta; just looking to leave before the winter hits. Let me know of any further plans or ideas.
Robert.
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Feb 2019
Registered Users
New on the HUBB
 
Join Date: Nov 2017
Location: Trondheim, Norway
Posts: 7
Hello,
I'm a Solo rider, and I will be passing by Oregon on my way to South America sometime in August.
If this fit your schedule, you are welcome to tag along.

/Robert
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Feb 2019
Registered Users
New on the HUBB
 
Join Date: Dec 2018
Location: Milwaukee, WI, USA
Posts: 11
I’ll be a solo rider starting somewhere on the west coast when my dad drops off. I’m booked on the September 17 trip on the stahlratte. Not sure on exact plans or anything outside the boat ride. I would be happy to meet up and see how things go.

Nathan
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Registered Users and/or Members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shipping Ural South Africa to South America August 2017 Goffdrop Trip Transport 2 11 Dec 2017 13:33
Shipping bike from Europe/Italy to South America and from Alaska to Europe/Italy Gold Wing Trip Transport 11 31 Dec 2016 17:51
About South America Riding darksyk1 Travellers' questions that don't fit anywhere else 2 11 Dec 2013 07:09
Ongoing blogs in South America scooper SOUTH AMERICA 79 26 Aug 2013 14:18

 
 

Announcements

Thinking about traveling? Not sure about the whole thing? Watch the HU Achievable Dream Video Trailers and then get ALL the information you need to get inspired and learn how to travel anywhere in the world!

Have YOU ever wondered who has ridden around the world? We did too - and now here's the list of Circumnavigators!
Check it out now
, and add your information if we didn't find you.

Next HU Eventscalendar

HU Event and other updates on the HUBB Forum "Traveller's Advisories" thread.
ALL Dates subject to change.

2024:

Add yourself to the Updates List for each event!

Questions about an event? Ask here

HUBBUK: info

See all event details

 
World's most listened to Adventure Motorbike Show!
Check the RAW segments; Grant, your HU host is on every month!
Episodes below to listen to while you, err, pretend to do something or other...

2020 Edition of Chris Scott's Adventure Motorcycling Handbook.

2020 Edition of Chris Scott's Adventure Motorcycling Handbook.

"Ultimate global guide for red-blooded bikers planning overseas exploration. Covers choice & preparation of best bike, shipping overseas, baggage design, riding techniques, travel health, visas, documentation, safety and useful addresses." Recommended. (Grant)Ripcord Rescue Travel Insurance.

Ripcord Rescue Travel Insurance™ combines into a single integrated program the best evacuation and rescue with the premier travel insurance coverages designed for adventurers.

Led by special operations veterans, Stanford Medicine affiliated physicians, paramedics and other travel experts, Ripcord is perfect for adventure seekers, climbers, skiers, sports enthusiasts, hunters, international travelers, humanitarian efforts, expeditions and more.

Ripcord travel protection is now available for ALL nationalities, and travel is covered on motorcycles of all sizes!


 

What others say about HU...

"This site is the BIBLE for international bike travelers." Greg, Australia

"Thank you! The web site, The travels, The insight, The inspiration, Everything, just thanks." Colin, UK

"My friend and I are planning a trip from Singapore to England... We found (the HU) site invaluable as an aid to planning and have based a lot of our purchases (bikes, riding gear, etc.) on what we have learned from this site." Phil, Australia

"I for one always had an adventurous spirit, but you and Susan lit the fire for my trip and I'll be forever grateful for what you two do to inspire others to just do it." Brent, USA

"Your website is a mecca of valuable information and the (video) series is informative, entertaining, and inspiring!" Jennifer, Canada

"Your worldwide organisation and events are the Go To places to for all serious touring and aspiring touring bikers." Trevor, South Africa

"This is the answer to all my questions." Haydn, Australia

"Keep going the excellent work you are doing for Horizons Unlimited - I love it!" Thomas, Germany

Lots more comments here!Five books by Graham Field!

Diaries of a compulsive traveller
by Graham Field
Book, eBook, Audiobook

"A compelling, honest, inspiring and entertaining writing style with a built-in feel-good factor" Get them NOW from the authors' website and Amazon.com, Amazon.ca, Amazon.co.uk.Back Road Map Books and Backroad GPS Maps for all of Canada - a must have!

New to Horizons Unlimited?

New to motorcycle travelling? New to the HU site? Confused? Too many options? It's really very simple - just 4 easy steps!

Horizons Unlimited was founded in 1997 by Grant and Susan Johnson following their journey around the world on a BMW R80G/S.

Susan and Grant Johnson Read more about Grant & Susan's story

Membership - help keep us going!

Horizons Unlimited is not a big multi-national company, just two people who love motorcycle travel and have grown what started as a hobby in 1997 into a full time job (usually 8-10 hours per day and 7 days a week) and a labour of love. To keep it going and a roof over our heads, we run events all over the world with the help of volunteers; we sell inspirational and informative DVDs; we have a few selected advertisers; and we make a small amount from memberships.

You don't have to be a Member to come to an HU meeting, access the website, or ask questions on the HUBB. What you get for your membership contribution is our sincere gratitude, good karma and knowing that you're helping to keep the motorcycle travel dream alive. Contributing Members and Gold Members do get additional features on the HUBB. Here's a list of all the Member benefits on the HUBB.
All times are GMT +1. The time now is 01:26.