Horizons Unlimited - The HUBB

Horizons Unlimited - The HUBB (http://www.horizonsunlimited.com/hubb/)
-   Website Feedback (http://www.horizonsunlimited.com/hubb/website-feedback/)
-   -   Issues logging on (http://www.horizonsunlimited.com/hubb/website-feedback/issues-logging-on-57133)

realmc26 14 May 2011 12:15

Issues logging on
 
I am using a Mac and finding that I cannot log on unless I clear the cache and cookies every single time I log on which is highly annoying.
Any suggestions ?

Cheers,

James

*Touring Ted* 14 May 2011 14:05

Im having the exact same problem as the OP...

Using google Chrome... When I turn restart my PC, my details aren't saved and I can't log in unless I clear all my data...

Very anoying as I have to lose all the data for all my websites when I use the hubb...

Just letting you know..... :)

Grant Johnson 14 May 2011 20:56

Thanks - that IS annoying - and I'm not sure what's with that - it's a new problem. :(

Try clicking the logout link in the yellow box above, and please let me know if the issue continues after doing that.

It IS possible to just clear the cookies for HU without losing all websites cookies but it's a little tricky - you have to go into your file system and search for all the cookies from horizons unlimited. yech.

Ted - have you tried another browser (just to see if it's ONLY Chrome)?

James - what browser? We tested with several versions of Safari on Mac, and FF 4 and Chrome and they all worked fine.

dan66 14 May 2011 21:09

Same here- I have to delete all cookies etc everytime I log on.
Muy annoying.

Dan

*Touring Ted* 14 May 2011 21:34

Quote:

Originally Posted by Grant Johnson (Post 335643)
.

Ted - have you tried another browser (just to see if it's ONLY Chrome)?


I've just given it a few restarts on IE and it seems to be working ok on that... (IE9 64-bit)..

Still playing up a lot in Google Chrome though..

Grant Johnson 14 May 2011 21:34

Quote:

Originally Posted by dan66 (Post 335644)
Same here- I have to delete all cookies etc everytime I log on.
Muy annoying.

Dan

Browser? OS?

also try the logout link in the yellow box and see if that helps please.

we're trying!

Grant

Grant Johnson 14 May 2011 23:32

Quote:

Originally Posted by *Touring Ted* (Post 335646)
I've just given it a few restarts on IE and it seems to be working ok on that... (IE9 64-bit)..

Still playing up a lot in Google Chrome though..

weird - Chrome gave us the NO trouble when testing! I hate it but it worked.

Any details on Chrome would be useful, e.g. exact version, ta.

deeve007 15 May 2011 15:56

Yep, I also have to clear data each and every time I visit, for both Firefox and Chrome.

It's the latest version of both browsers, and I'm on Win 7.

mcgiggle 15 May 2011 16:09

Same as, have to clear everything when using Chrome but OK with IE.
I'm using XP os.

Hemuli 15 May 2011 18:07

FF cookies need to be cleared also here 4.0.1
Windows 7 64-bit

dan66 15 May 2011 19:37

Quote:

Originally Posted by Grant Johnson (Post 335647)
Browser? OS?

also try the logout link in the yellow box and see if that helps please.

we're trying!

Grant

Hi Grant

IE and Windows XT.

Did that and deleted cache and cookies. All seems to be working now.

Before it said I'd not been logged on for 5 days in the log in box, though that was obviously wrong!

Thanks

Dan

beddhist 15 May 2011 21:13

Major hassles here on XP32 SP3 with FF 4.01. Every morning when I start the PC I'm logged out and it won't let me log on until I have clicked the logout link. I have cleared cache & cookies.

beddhist 16 May 2011 08:46

A little more info on that: I closed the HUBB pages without logging off. A little while later I received a topic reply notification and clicked the link. I was logged off and couldn't log on. Click the logoff link in the big yellow box and all is fine - until next time.

Note that there is a time issue here. I can close HUBB and open another HUBB session and I'm still logged on, but after some time (a few hours?) it resets.

The workaround for me for the moment is: if I'm looking at a topic and I'm logged off I click logout, then log on. This gets me to the HU front page, not back to where I was. I use the browser's back function to return to the page I came from and I'm logged on and can reply.

Good luck stomping this bug!

colebatch 16 May 2011 13:39

chrome
 
Ted, you can just delete the cookies for horizons ... you dont have to delete the whole lot mate ...

in options, under the bonnet, content settings .... click the button marked "all cookies and site data" ... then search for "horiz.." ... HU will show up ... hover over it and hit the "x" on the right to delete them.

Have the same problem with my chrome

TurboCharger 16 May 2011 14:43

I'm experiencing the same problem as the OP but only when the auto timer logs me out.

In other words when I log out manually and log back in, the authentication is fine (although the landing page is no the hubb any more but the base HU page Home | Horizons Unlimited)

I'm using IE8 and IE9 and Firefox 3.6 and all have the same issue so it is definitely browser independent meaning a server related issue.

In my experience the server is not keeping track properly of the login sessions. There is something on the serverside that is impacting the ability for a user to re-authenticate once they are automatically logged out. Most probably the server tracks the session but sees the user (via a cookie) as still being logged out. It's most likely some flag or something in the server config.

Is the site using IIS or some other web server? I can ask some of my experts here at work if they know... I work in IT you see.


All times are GMT +1. The time now is 18:48.


vB.Sponsors