Horizons Unlimited Motorcycle Travellers Communities - Gemeenschap Uitleg

Introductie

Het doel van de Horizons Unlimited Motorcycle Travellers Gemeenschap is om motorrijders, zowel degenen die op reis zijn als de thuisblijvers, toe te laten gelijkgestemde personen te ontmoeten.

Door aansluiting bij de Gemeenschap in hun streek zullen thuisblijvers die wensen reizigers te helpen okkasioneel e-mail berichten ontvangen van reizigers die op zoek zijn naar inlichtingen over die streek, hulp ter oplossing van een probleem, of een overnachtingsplaats. Indien men verkiest kan men een bericht negeren, in de hoop dat iemand anders in de streek kan en wenst te helpen, of men kan rechtstreeks dit verzoek beantwoorden.

Het werkt als volgt:

(Ik gebruik Brisbane in Australia als voorbeeld)

Ik richt op als e-mail adres dat automatisch alle berichten doorstuurt naar alle personen op de lijst van de lokale Gemeenschap. Diegenen die een bericht wensen te beantwoorden kunnen dit doen door aanvankelijk als antwoord adres te gebruiken, of hun eigen adres indien ze dit verkiezen.

Op deze wijze kunnen ongewenste of 'lastige' reizigers vermeden worden en de gewenste reizigers gekontakteerd worden. Ook weten alle lokale leden op deze manier wat er gebeurt en wie er bij wie komt verblijven, wat ook enige veiligheid biedt.

Het systeem van de Gemeenschap doet ook dienst als volwaardige adressenlijst, zodat personen van de lokale Gemeenschap het kunnen gebruiken als een manier om in kontakt te blijven met elkaar, gezamenlijke ritten te organiseren, of louter om gelijk welk onderwerp van gemeenschappelijke interesse te bespreken. Het is ook een geschikte manier om voor het eerst in kontakt te treden met motorrijders in de streek die de interesse delen in motorreizen.

Wij waarderen uw participatie en respekteren uw privacy. Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet meegedeeld aan derden. Gelieve mij persoonlijk mee te delen indien u ongewenste e-mail ontvangt of uw gastvrijheid misbruikt wordt door lastige reizigers, zodat ik maatregelen kan nemen.

Dank, Grant

Translation Table for City Names


Om een bericht te versturen naar gelijk welke Gemeenschap:

Selekteer de Gemeenschap die u wenst vragen te stellen, om hulp en informatie te verzoeken, etc. vul het formulier in en klik op "Send to Community".

Denk eraan dat gemeenschapsleden individuele vrijwilligers zijn die op geen enkele wijze een vergoeding ontvangen voor hun inzet. Ze doen het uit gastvrijheid. Houd er rekening mee dat sommige gemeenschappen op dit moment slechts uit 1 persoon bestaan.

Als u geen reactie krijgt zijn ze misschien onderweg of heeft u een onduidelijke of te ingewikkelde vraag gesteld. Houd uw vragen eenvoudig en duidelijk. De kans op een juist antwoord is dan groter.


Aansluiten bij een Gemeenschap in uw streek:

Selekteer onderaan een Gemeenschap waarbij u wilt aansluiten , vul uw naam en e-mail adres in, en klik op "Join the Community". U zult daarop een welkomstbericht ontvangen en u bent opgenomen in de lijst. Meer houdt het niet in.


Indien er in uw stad nog geen Gemeenschap is opgericht:

Vul het formulier in, klik op "Start New Community" en wij richten het zo vlug mogelijk op! Wij laten u weten wanneer het klaar is. Dank voor uw steun!


Wilt u een webpagina om uw Gemeenschap aan bezoekers te tonen?

Zend mij enkele foto's van uw Gemeenschap, hetzij van mensen, hun motorfietsen, een samenkomst, of de streek waar u woont, het doet er niet toe, en ik zal een webpagina voor u opmaken! Bekijk Orel voor de eerste pagina.


Uitschrijving

Wij veronderstellen graag dat u een lange tijd deel blijft uitmaken van een Gemeenschap, maar we hopen ook dat u zelf op pad zult vertrekken, en wanneer u dat doet, of onbeschikbaar bent voor Gemeenschappelijke aktiviteiten, dan kunt u zich uitschrijven met het volgende formulier. Wij danken u voor uw deelname, en wensen u een goede reis!


Uw privacy

Wij waarderen uw deelname en respecteren uw privacy. Uw Email adres is niet zichtbaar en veilig voor anderen. Laat het ons weten als u ongewenste Email ontvangt of als uw gastvrijheid misbruikt wordt door "probleemreizigers" Wij zullen er dan iets aan doen.


"Hulpvaardige Personen"

En tot slot, indien u er niet om geeft dat uw gegevens op het web gepubliceerd worden, kan ik u vermelden in de "Helpful People" rubriek op de Links pagina. Verkiest u anoniem te blijven, dan gebruikt u alleen het systeem van de Gemeenschap. Of u mag vanzelfsprekend beide gebruiken!

Onthoudt dat het enige dat u dient te doen om aan te sluiten bij een Gemeenschap in uw streek is het inschrijven op de hogervermelde wijze. Indien u wenst te worden vermeld in de Hulpvaardige Personen rubriek, stuur mij dan een paragraaf i.v.m. hetgene u wenst aan te bieden en hoe u wilt gekontakteerd worden.

Dank voor uw steun!

Grant and Susan Johnson

Dank to Jan Marc Staelens and Maarten Munnik for the translation - errors are our own!


Global Rescue, WORLDwide evacuation services for EVERYONE

Global Rescue is the premier provider of medical, security and evacuation services worldwide and is the only company that will come to you, wherever you are, and evacuate you to your home hospital of choice. Additionally, Global Rescue places no restrictions on country of citizenship - all nationalities are eligible to sign-up!

MC Air Shipping, (uncrated) USA / Canada / Europe and other areas. Be sure to say "Horizons Unlimited" to get your $25 discount on Shipping!
Insurance - see: For foreigners traveling in US and Canada and for Americans and Canadians traveling in other countries, then mail it to MC Services and get your HU $15 discount!

 

Member login

Are you an Overland Adventure Traveller?

Does the smell of spices wafting through the air make you think of Zanzibar, a cacophony of honking horns is Cairo, or a swirl of brilliantly patterned clothing Guatemala? Then this is the site for you!
Hosted by Grant and Susan Johnson, RTW 1987-1998

NEW! HU 2015 Motorcycle Adventure Travel Calendar is now available! Get your copy now for some terrific travel inspiration!

HUGE, 11.5 x 16.5 inches, beautifully printed in Germany on top quality stock! Photos are the winning images from over 600 entries in the 9th Annual HU Photo Contest!

Horizons Unlimited 2015 Motorcycle Adventure Travel Calendar.

"The calendar is magnificent!"

"I just wanted to say how much I'm loving the new, larger calendar!"

We share the profit with the winning photographers. YOU could be in the HU Calendar too - enter here!

Next HU Eventscalendar

 • South Africa: Nov 13-16
 • Thailand: Jan 9-11, 2015
 • NEW! USA Virginia: Apr 9-12
 • NEW! HUMM Morocco: May 13-16
 • Germany: May 14-17
 • Canada Ontario: Jun 18-21
 • Ireland: June 26-28
 • Colorado: July 17-19 TBC
 • Canada West: Aug 20-23
 • USA California: Sep 24-27
 • Aus Queensland: Sep 24-27
 • USA North Carolina: Oct 8-11
 • Aus Perth: Oct 9-11
 • Germany: Oct 22-25

See all events

 
Latvia to Australia, an inspirational 5 month journey full of unexpected adventures!

Circle to Circle by Brian and Shirley Rix.
Circle to Circle - a journey through the Americas and beyond

by Shirley Hardy-Rix and Brian Rix

"Well written, funny and informative."
"Thoroughly entertaining!"

Available NOW from the authors' website!

contest pic

10th Annu